افزایش سوخت و ساز بدن با زنجبیل
خواص زنجبیل برای افزایش سوخت وساز بدن
براساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد زنجبیل در کنار خاصیت سیرکنندگی خود، خاصیت گرمازایی هم دارد. غذاهای گرمازا با افزایش دمای بدن به افزایش سوختوساز و کالریسوزی کمک میکنند.
International Journal of Obesity متذکر شده است که مصرف غذاهایی که خاصیت گرمازایی دارند، میتواند ابزار بالقوهای برای کاهش وزن باشد. این غذاها باعث افزایش مصرف انرژی و اکسیداسیون چربی میشوند و در مسیر کاهش وزن مانع کاهش سرعت سوختوساز میشوند. در این مطالعه تفاوت صبحانهی حاوی یک نوشیدنی زنجبیل (۲ گرم پودر زنجبیل حلشده در آب داغ) با صبحانهای فاقد آن و تأثیرش بر مصرف انرژی و احساس سیری در مردانی که اضافهوزن داشتند، مورد بررسی قرار گرفت.
مطالعات حاکی از تأثیر چشمگیر زنجبیل در حرارتزایی است و شرکتکنندگانی که نوشیدنی حاوی زنجبیل مصرف کرده بودند، کمتر احساس گرسنگی میکردند، درنتیجه غذای مصرفیشان کاهش یافته بود. این نتایج حاکی از تأثیر بالقوهی زنجبیل در لاغری است.