طرز تهیه چای به
چند عدد به را بشویید و ۴ قاچ کنید سپس با طرف درشت رنده به را رنده کنید و بههای رنده شده را درون سینی و یا روی پارچه تمیزی به مدت ۲ روز قرار دهید تا رطوبت بهها کم شود و تغییر رنگ پیدا کنند و تیرهتر شوند.بعد از آن تابهای مناسب را روی گاز قرار دهید تا گرم شود و بههای رنده شده را درون تابه بریزید و بدون روغن آنها را تفت دهید تا رنگ بهها کاملاً تیره شود و مانند چای خشک شوند. توجه داشته باشید که باید مدام بهها را در موقع تفت خوردن هم بزنید و اگر به را خوب تفت ندهید در موقع دم کردن چای به رنگ نمیدهد.
بعد از اینکه بهها را به صورت کامل خشک کردید برای هر نفر ۱ قاشق از به خشک را درون قوری بریزید در صورت تمایل میتوانید دانه هل پوست کنده و یا چوب دارچین را نیز به میوه های به خشک اضافه کنید. در صورت استفاده از دارچین نباید از پودر دارچین استفاده کنید، زیرا پودر دارچین رنگ چای به را کدر میکند. سپس آب جوش را روی به خشک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا چای به دم بکشد و بههای خشک رنگ پس دهند.