بلوبری (ایرانی)

روشهای پیشنهادی مصرف بلوبری

  • دمنوش بلوبری
      • برای تهیه دمنوش بلوبری مقداری آب را در قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس قبل از اینکه آب کاملا بجوشد آن را از روی حرارت بردارید تا عطر و طعم بلوبری کم نشود.چای کیسه ای را در قوری بگذارید.سپس بلوبری را با چنگال له کنید و آب آن را نگه دارید و بلوبری ها را داخل توپ چای درب دار بریزید و به صورت مورب داخل قوری بگذارید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بماند و سپس تفاله بلوبری را بعد از گذشت این مدت بیرون بریزید و در آخر آب بلوبری را داخل قوری بریزید.
  • چای بلوبری
      • ۵ گرم بلوبری را خرد کرده و به آن یک لیوان آب سرد می افزاییمو اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه بماند و سپس آن را به حد جوش می رسانیم و می گذاریم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند سپس آن را صاف کرده و میل می کنیم.

بهترین زمان مصرف بلوبری ۲ ساعت پیش یا پس از غذا می باشد.