سنجد آسیاب شده

خواص پودر سنجد

سنجد میوه ای  است که به صورت خشک شده از آن استفده میشود و طبعی خشک و سرد دارد. از سری خواص آن میتوان به قابض بودن آن اشاره کرد. همچنین به دلیل داشتن ویتامین k این میوه ضد خونریزی است. برای دفع سموم و باکتری های معده و روده بسیار مفید و ضروری است. برای کسانی که از سردرد رتج میبرند خوردن سنجد توصیه میشود.

همه میدانیم که پوکی استخوان یا بیماری خاموش چهارمین عامل مرگ و میر در جهان شناخته شده و از هر ۴ نفر بالای ۲۵ سال ۱ نفر مبتلاست. ولی اخیراً یک درمان ساده ، عالی و بی خطر برای آن پیدا شده. این راه حل نتیجۀ تحقیق محققان طب سنتی و به نقل از حکیم ابوعلی سینا، اگر آرد و هسته میوه سنجد با هم آسیاب شود، مصرف خوراکی آن بیماری آرتروز، روماتیسم و پوکی استخوان را بطور چشمگیری شفا میدهد.

مضرات سنجد

    • سنجد برای اشخاصی که معده خشک داشته یا دچار یبوست هستند، مضر است.
    • همچنین کسانی که مشکل سوءهاضمه دارند باید در خوردن آن احتیاط کنند.